levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Koliba Vodice - raj za ljubitelje prirode

Koliba se nalazi na Vodicama, 10km od centra Zlatibora, na 50m od glavne magistrale ka Crnogorskom primorju. Sagrađena je na dva sprata, površine 70m2, i namenjena je smeštaju 4-6 osoba.

Koliba se nalazi na jednom brdaštecu, okružena je velelepnom borovom šumom, a iznad nje se pružaju brda. Na 200m odaljenosti od Kolibe, protiče planinska reka, Rzav, koja predstavlja raj za sve ljubitelje pecanja, boravka  kraj reke i roštiljanja. U blizini Kolibe, na 7 km udaljenosti, se nalazi najlepše zlatiborsko kupalište, “Boškova voda”, gde gosti mogu uživati tokom letnjih dana. U obližnjem selu, Gostilju, se nalaze fantastični “Gostiljski vodopad”, jedno od omiljenih izletišta ovog kraja.

Na prvom spratu su dnevni boravak sa trpezarijom, ugaona garnitura koja se može rasklapati po potrebi, kamin, kuhinja i kupatio sa tuš-kabinom. Drugi sprat čine dve sobe sa po dva ležaja. U sobama se nalaze električni radijatori kojima se iste greju u zimskom periodu.

U blizini se nalazi prodavnica i nekoliko ugostiteljskih objekata poput kafića, restorana i kafana, gde gosti mogu da uživaju u specijalitetima domaće kuhinje, kao što su: pršuta, komplet lepinja i jagnjeće pečenje.

Boravak pruža odlične uslove za rekreativno bavljenje sportom jer se na 100m udaljenosti nalazi moderan sportski kompleks sa terenima za fudbal, košarku, tenis i drugim sadržajima namenjenim deci poput ljuljaški, klackalica i dr. Ski centar „Tornik“ se nalazi na samo 14km udaljenosti, što gostima omogućava da uživaju u snežnim čarolijama ove planine.

Telefon: 064 / 148 66 85

E- mail: ivanjecak@gmail.com