levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Etno selo Gostoljublje - osetite duh prave Srbije!

Gostoljublje je seoski-turistički kompleks koji se nalazi na obroncima planine Maljen u selu Mionica (južna strana Divčibara) na nadmorskoj visini od 600m,a prvo veće naselje je varoš Kosjerić udaljeno 13 km. Kompleks se prostire na 12 hektara površine gde su u delu od oko 2 hektara grupisani svi objekti.

Gostoljublje raspolaže sa 7 vajata .6 vajata je apartmanskog tipa građenih u tradicionalnom stilu sa približno istim korisnim prostorom od 35 kvadratnih metara u okviru kojih se nalazi soba kupatilo predsoblje i terasa. Sedmi vajat je duplex sa dva zasebna aparmana i ukupno 72 kvadratna metra. Pored vajata u ponudi smeštaja nalazi se kuća za goste sa četiri trokrevetne sobe i dva kupatila.

Zajednički prostor za goste je restoran sa salom od 60 mesta terasom od 30 mesta. Isti prostor često se koristi za seminare, proslave,prezentacije. Hrana koja se služi pretežno je domaća , proizvodi se u domaćinstvu i ili u selu. U okviru domaćinstva nalazi se farma sa većinom domaćih životinja tipičnih za ovo planinsko područje(krave, ovce, koze, svinje, kokoške..) Domaćinstvo raspolaže sa oko 800 stabala šljiva,a u ponudi se pored domaće rakije i pekmeza od šljiva mogu naći i med,sokovi,slatka ..

U okviru kompleksa izdvajamo otvoreni bazen , dečiji park za igru, izletište Obrežak sa vidikovcem i roštiljem, a svakodnevne poljoprivredne aktivnosti često su atraktivan sadržaj prvenstveno za decu iz većih gradova.

Telefon: +381 31 587 675

Web site : http://www.gostoljublje.com