levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Planinski dom Šum Stara Planina - nešto više od običnog smeštaja!

Baš kao što je Stara planina nešto više od obične planine, tako je i planinski dom Šum nešto više od običnog smeštaja. U samom domu nalazi se 10 apartmana i dve odvojene sobe. Apartmani imaju spavaće i dnevne sobe, kao i kupatila sa podnim grejanjem, što će obradovati svako umorno stopalo posle beskrajnih sati provedenih u skijanju. Za druženje i razmenu priča sa staze, planinski dom Šum ima i zasebnu veliku dnevnu sobu u kojoj gosti mogu da se osećaju savršeno toplo i ušuškano dok napolju veje sneg. Tako da, ukoliko biste želeli da posetite krajeve koji inspirišu, opuštaju, i ostaju u najlepšem sećanju, od Stare planine ćete dobiti inspiraciju i osećaj čuda pred veličanstvenošću prirode, a za opuštenost i lepe uspomene pobrinuće se planinski dom Šum.

Planinski dom Šum na svojih 900 kvadrata raspolaže sa sledećim smeštajnim i razonodnim kapacitetima: 10 prostranih apartmana od 40 do 70 kvadrata za 4-6 osoba. Apartmani sadrže kupatila sa podnim grejanjem, kuhinju i dnevni boravak. Takođe, tu su i 2 studija koji primaju 3-4 osobe. Studio raspolaže sa svojim kupatilom. Za razonodu i opuštanje služi zajednički dnevni boravak u kojem možete slušati muziku sa ploča, osvežiti se u baru, odigrati partiju stonog fudbala, pikada ili se opustiti uz filmove koji se puštaju na velikom platnu.

Planinski dom Šum je udaljen svega 5km od ski staze “Konjarnik”; 10km od Jabuckog Ravništa, hotela Falkensteiner i početne stanice gondole.

Web site: http://www.staraplaninasum.com/

Facebook stranica: http://www.facebook.com/ShoomStaraPlanina

Telefon: +381 63 600 870