levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Hotel Villa Breg - na zelenim obroncima Vršačkih planina!

Hotel Villa Breg se nalazi na zelenim obroncima Vršačkih planina. Sofisticiran izgled, zdrava hrana i prijatno osoblje pobrinuće se za Vaš jedinstven doživljaj.

Hotel „Villa Breg“ raspolaže sa 48 soba i to: 4 apartmana (Predsednički, Junior i dva Studio apartmana), 44 soba sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja. Većina soba ima predivan pogled na grad i banatsku ravnicu, dok 8 soba poseduje izlaz na privatne, zaklonjene vrtove sa kojih se, takođe, pruža izuzetan pogled. Sve sobe su izuzetno komforne, većina soba je sa francuskim ležajevima dimenzija 200x220cm. Ono što hotelu daje prefinjeni stil je i Bvlgari kozmetika koja je na raspolaganju gostima hotela.

Deo bogate hotelske ponude je i restoran zdrave hrane Eol koji ima izvanrednu ponudu namirnica organskog porekla. Iz restorana se pruža prelep pogled na banatsku ravnicu i grad Vršac.  Proširen prostor restorana raspolaže sa 150 mesta u zatvorenom prostoru i sa 50 mesta na delimično pokrivenoj terasi.

Salon bar sa kaminom, sa svojih 35 mesta i vidikovcem, s kojeg se prostire predivan pogled na Panonsku niziju i grad Vršac, svakako je jedan od najomiljenijih kutaka u hotelu. Iako je stalna postavka nameštaja salonskog tipa, prostor pruža raznovrsne mogućnosti za organizovanje koktela i drugih vrsta zabava do 60 osoba.

SPA centar hotela je urađen po uzoru na vrhunske svetske SPA centre. Nudi usluge terapijske i relaksacione masaže i predstavlja pravu oazu mira i opuštenosti. Korišćenje SPA centra uračunato je u uslugu noćenja sa doručkom. SPA cetar poseduje unutrašnji bazen sa grejnom vodom, spoljašnji bazen (letnja sezona), hidromasažne kade, finska sauna, parno kupatilo, prostorije za relaksaciju, teretana sa najmodernijim Cybex multifunkcionalnim spravama i kardio linijama, dečija igraonica, stolovi za stoni tenis.

Hotel Villa Breg pruža izvanredne mogućnosti za razne oblike poslovnih sadržaja i aktivnosti.

Adresa: Goranska bb, 26300 Vršac
E-mail: reception@villabreg.com
Telefon: +381 13 831 000
Web site: http://www.villabreg.com