levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Dunav Country Club - na obali druge najduže reke u Evropi!

U Sremskim Karlovcima, na samoj obali Dunava, mestu gde je nekada bila čarda, a u stara vremena omiljeno mesto za okupljanje srpske i austrougarske inteligencije i boema, u Sremskim Karlovcima, nalazi se Country Club Dunav.

Lokacija hotela je izuzetna zbog više faktora koji je opredeljuju, a to su pre svega površina kompleksa kojom raspolaže, uređenost, izuzetna saobraćajna povezanost kao i blizina velikih gradskih centara. Od Beograda je udaljen 80km, a od Novog Sada svega 10 km.

Country Club raspolaže sa 52 smeštajne jedinice raspoređene u sobe i apartmane sa ukupno 135 ležajeva.Sve sobe su standardno komforno opremljene, klimatizovane, poseduju TV prijemnik, mini bar, sef, wireless, mogućnost izbora pušačkih i nepušačkih soba.

Gostima stoji na raspolaganju restoran u starom nacionalnom stilu sa 90 mesta. Svečana sala restorana Country Club Dunav, sa 500 mesta, vrlo je pogodna za održavanje banketa, svadbenih i porodičnih veselja, koktela, seminara i dr. Velika terasa kapaciteta 300 mesta koja je većim delom iznad same vode, mala terasa kapaciteta 120 mesta na samoj obali.

Adresa: Dunavska 5, 21205 Sremski Karlovci
E-mail:
hotel@hoteldunav.co.rs
Telefon: +381 21 884 008
Web site: http://www.hoteldunav.co.rs