levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Mujen Lux - u autentičnom planinskom stilu

U samom srcu Vikend naselja na Kopaoniku,na glavnom putu Kopaonik-Raška, smešteni su MujEn Apartmani.Kompleks MujEn Apartmana čine tri vile: Vila MujEn Lux, Vila MujEn Comfort i Vila MujEn Classic.

Vila MujEn Lux izgrađena je u autentičnom planinskom stilu i opremljena po svetskim standardima koji svojim gostima pružaju jednaki užitak kako u zimskoj tako i u letnjoj sezoni. Zahvaljujući predivnoj lokaciji i renomeu mesta kome pripada, aparthotel svojim gostima nudi prirodan ambijent, komfor i udobnost. Savremeno dizajniran elegantan nameštaj, protkan nitima planinskog ambijenta nudi iskustvo modernog smeštaja i predstavlja spoj tradicije i novog doba. Uživajte u toplim napitcima ili kulinarskim specijalitetima restorana uz prelep pogled na obronke Kopaonika,ili  nađite svoju oazu mira u Wellness&Spa centru.

U potrazi  ravnoteže između elegancije i komfora, MujEn Comfort apartmani opremljeni su modernim nameštajem i prilagođeni osnovnim potrebama. Arhitektonski stil i opremljenost apartmana garantuju Vam odmor i komfor u pravom smislu reči. Koncept apartmana MujEn je takav da objedinjuje uslugu sa arhitekturom i prijatnim enterijerom koji odišu toplinom. Svojim ambijentom u potpunosti je odgovara  kako aktivnom tako i pasivnom odmoru gostiju.

Ispred svake vile obezbeđen je parking prostor za goste hotela, koji je pod video nadzorom. Apartmani su  opremljeni u modernom stilu, protkani elementima planinskog ambijenta. Sadrže kompletno opremljene kuhinje, kupatila sa tuš kabinama, LCD televizore sa preko 70 domaćih i stranih kanala, besplatan  Wi-Fi internet.

Adresa: Vikend Naselje bb, 36354 Kopaonik
Telefon: 036/427-327
Mobilni: 064/869-78-15
Email: info@mujentravel.rs
Web adresa: http://www.mujenlux.com