levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Hotel Ana Lux Spa - lek od svakodnevnog stresa

Hotel „Ana Lux Spa“ predstavlja idealan kutak za odmor od poslovnih aktivnosti, predah tokom dugog putovanja ili lek od svakodnevnog stresa. Hotel se nalazi na veoma atraktivnoj lokaciji, u samom centru Pirota, a svečano je otvoren u januaru 2016. godine. Zbog spoja moderne arhitekture, lokacije i najvišeg kvaliteta usluge, hotel „Ana Lux Spa“ je savršen izbor za poslovne ljude i porodice. Hotel “Ana Lux Spa” je takođe i ponosno sedište Rotary cluba Pirot, u kome se redovno održavaju klupski sastanci, raznovrsne manifestacije i skupovi.

Hotel “Ana Lux Spa” poseduje 55 soba različite strukture, opremljene tako da odgovaraju Vašim savremenim zahtevima. Sve sobe su opremljene simpli ili francuskim ležajevima, a standardna oprema u svim sobama obuhvata: mini bar, sef, LCD TV sa kablovskim i digitalnim kanalima, priključak za internet, kao i WiFi. Sve sobe su klimatizovane.

Sadržaji Spa centra kreirani su za Vaš jedinstven doživljaj, u cilju postizanja vitalnosti i harmonije. Naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vaše trenutke opuštanja učini savršenim i da Vašem telu povrati unutrašnji mir. Otklonite umor, stres i nadoknadite izgubljenu energiju. Upotpunite Vaše Wellness iskustvo korišćenjem sadržaja u okviru Spa centra, koji će Vam omogućiti da se opustite i napunite energijom - razne vrste masaža, kozmetički tretmani, tepidarijum, topla klupa, hidromasažne kade, parna sauna, infracrvena soba, slana soba, teretana.

Hotel „Ana Lux Spa“ u svom sastavu poseduje pet sala za usluživanje hrane i pića. Raznovrsni i jedinstveni u svojoj ponudi, tu su da zadovolje i najistančanije potrebe.

Hotel poseduje zvučno izolovanu salu za konferencije, kapaciteta do 100 sedećih mesta. Na raspolaganju Vam je najsavremenija oprema, a naš tim je spreman da Vam pruži vrhunsku organizaciju seminara, konferencija, savetovanja, team buildinga i različih kompanijskih događaja.

Adresa: Srpskih vladara bb, 18300 Pirot
Telefon: 010/500-200
Mobilni: 060/33-99-701
Email: office@hotel-analux.rs
Web adresa: http://www.hotel-analux.rs