levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Jelen salaš Palić - uživajte u atmosferi tradicionalne Vojvodine!

Udaljen svega 1 km od Palićkog jezera, okružen šumom i ravnicom, nalazi se turistički kompleks „Jelen salaš”, koji se prostire na površini od 8000 kvadratnih metara, sa ukupno 8 zasebnih objekata. Besplatan bežični internet i besplatan privatni parking takođe su u ponudi.

Kompleks raspolaže sa ukupno 20 dvokrevetnih, trokrevetnih i četverokrevetnih soba, opremljenih mini barom, klimom, telefonom i kablovskom televizijom. Sve klimatizovane smeštajne jedinice sadrže nameštaj od drveta i radni sto. One takođe uključuju sopstvena kupatila sa kadom ili tušem i fenom za kosu. LUX sobe u etno stilu, opremljene su nameštajem ručne izrade, poseduju francuski ležaj i dva pomoćna ležaja. Kupatila su opremljena jacuzzi kadama. Svaka od ovih LUX soba ima mini bar, klimu, kablovsku televiziju i telefon.

Tradicionalna srpska i internacionalna jela služe se u prostranom restoranu Jelen, koji poseduje i terasu. Izbor lokalnih pića očekuje vas u baru. Restoran raspolaže sa salom od 200 mesta i dve terase, pogodan za organizovanje proslava i poslovnih ručkova. Kao poseban doživljaj izdvajamo mini restoran – ognjište koje će evocirati Vaše uspomene na vreme kada se jelo pripremalo na tradicionalan način.

Za ljubitelje pečenja u pečenjari se peče sač i ražanj, odnosno teletina, jagnjetina, jaretina i prasetina, dok se suhomesnati proizvodi dime u pušnicama, pa gosti mogu uživati u domaćem proizvodu.

U okviru kompleksa “Jelen salaš” nalazi se kongresna sala, kapaciteta 80-100 osoba kao i otvoreni bazen.

Salaš Jelen nudi veliki zeleni prostor sa dečijim igralištem i malim terenom za košarku. Gosti imaju na raspolaganju usluge rum servisa.

Najbliža prodavnica udaljena je 500 metara. Autobuska stanica i sportski centar sa teniskim terenima nalaze se na 1 km. Osoblje hotela može vam organizovati obilazak vinarije Vinski Dvor, udaljene 2 km od kompleksa.

Subotica se nalazi na 7 km, spa centar i odmaralište Banja Kanjiža udaljeni su 20 km, a mađarski grad Segedin nalazi se na 40 kilometara.

Priuštite sebi uživanje u atmosferi pravog salaša i hrani domaće kuhinje!

Telefon: +381 24 753 586

Web site: http://www.jelensalas.com