levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Vila Barović - sinonim za luksuz u pravom smislu te reči!

Vila Barović, sinonim za luksuz u pravom smislu te reči nalazi se na jednoj od najlepših srpskih planina, Zlatiboru. Vila je smeštena nadomak centra i jezera, a opet mirno ušuškana u planinski ambijent. Ovaj prestižni objekat otvoren je čitave godine, trudeći se da svojim gostima pruži istančanu rafiniranost, i za naše prostore nesvakidašnji komfor.

Apartmani Tipa Standard su moderno opremljeni apartmani, koji u svojoj strukturi imaju dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijskim delom, kupatilo, i jednu spavaću sobu. Posebnu ponudu Vile predstavljaju LUX apartmani sa dnevnim boravkom, kuhinjom i trpezarijom i 2 odvojene spavaće sobe. Ogroman dnevni boravak i spavaća soba, odličje su apartmana Tipa Comfort. Prostranost i komfor koji ovi apartmani pružaju neće vas ostaviti ravnodušnim.

Svim gostima su na raspolaganju  bazen sa pokretnim staklenim krovom, SPA Centar, caffe bar unutar Vile, besplatan wireless internet u celom objektu, video nadzor parkinga i kompletnog objekta, dečije igralište itd.