levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Predstavite svoj hotel, apartman, restoran, klub...potpuno BESPLATNO!

 

Ukoliko želite da poboljšate svoje poslovanje i privučete više gostiju, potpuno BESPLATNO predstavite svoj hotel,apartman,vilu,restoran,klub ili bilo koji ugostiteljski i turistički objekat na sajtu Serbia Tour i postanite deo najveće online ture kroz Srbiju!

Naš primarni cilj je da posetiocima sajta pružimo najkompletniju turističku ponudu Srbije i da im na brz i lak način prezentujemo svaki deo naše zemlje sa svojim specifičnostima.

Pošaljite nam informacije,fotografije i video snimke Vašeg objekta, i mi ćemo ga postaviti u odgovarajuće sekcije sajta. Ukoliko mesto u kojem se Vaš objekat nalazi još uvek nije na sajtu, ni to nije problem, otvorićemo ga i na obostrano zadovoljstvo proširiti našu mapu turističke ponude Srbije.

Takođe, moguće je i ažuriranje podataka u svakom momentu, stoga ukoliko primetite da je Vaš objekat već prezentovan na sajtu a želite da unesete neke izmene ili dopune, i tu Vam stojimo na raspolaganju.

 

Kontaktirajte nas putem maila office@serbiatour.rs ili telefona 064/ 45-39-115 i postanite deo najveće online ture kroz Srbiju!