levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Kompleks Zeleni čardaci - biser planine Tara!

Zeleni čardaci su smešteni u uređenom parku, na prostranoj zelenoj livadi ispresecanoj stazama za šetnju, potokom koji žubori, zelenilom i cvećem u kome su razmeštene klupe za odmor, opuštanje i prijatno druženje. U parku su organizovana mesta za roštilj, otvoreno ognjište kao izazov za pripremanje tradicionalnih jela u zemljanim posudama.

Kompleks Zeleni čardaci sadrži više objekata razmeštenih u živopisnom zelenilu – konake Izvor, Žubor i Slavuj, letnjikovac i klupe za odmor, otvoreno ognjište, roštilj, pekaru, prostor za igru dece i smeštaj kučnih ljubimaca. Sagrađeni od drveta i kamena uz korišćenje kvalitetnih, ekološki podobnih materijala, smeštajni prostori su dobro organizovani, funkcionalni i izuzetno prijatni za boravak i odmor. Svi apartmani imaju dobro obezbeđeno grejanje, podno, radijatorima, kaminima u kombinaciji sa kaljevim pećima, u svakom se nalazi TV prijemnik sa satelitskim i domaćim programom, telefon. Kuhinje su opremljene u potpunosti u duhu savremenih potreba pripremanja i konzumiranja hrane. Izgrađeni u potpunosti od drveta i drugih prirodnih, ekoloških materijala, apartmani su oplemenjeni toplim bojama, kvalitetnom rasvetom i etnografskim i umetničkim detaljima koji sve prostore ovog jedinstvenog turističkog kompleksa čine izuzetno zdravim i prijatnim za duži boravak, odmor i rekreaciju.

Klub, smešten u konaku Žubor, uređen je za sedenje, druženje, razgovore ili stručne skupove, sastanke, seminare, radionice. Sa oko 20 mesta, TV prijemnikom, barom i čajnom kuhinjom, kao i sedenjem ispred konaka, na otvorenom, nudi velike mogućnosti opuštenog, spontanog ili organizovanog okupljanja gostiju koji su smešteni u Zelenim čardacima, jer je samo njima namenjen

Za decu je organizovan prostor za druženje i upoznavanje životinja , klackalice i ljuljaške...