levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

Hotel Jezero - prestižni kompleks na obali Borskog jezera

Hotel „Jezero“ ispunjava sve evropske standarde za hotel sa četiri zvezdice i prostire se na preko 14.000 m2. Nalazi se kraj Borskog jezera, 17 kilometara od Bora, a 250 od Beograda, na 438m nadmorske visine.

Ovaj prestižni hotelsko-turistički kompleks će svoje goste očarati skladnom arhitekturom, modernim enterijerom i najvišim nivoom usluge i sadržaja.

Ukoliko Vam je potreban odmor od svakodnevnog stresa, mir i tišina, porodično druženje i relaksacija, lagane šetnje i izleti u prelepim izletištima, dani proslave i druženja, organizovani kongresi, sportske pripreme, SPA tretmani i masaže, treninzi i fitnes – sve to ćete naći u hotelu „Jezero“.

Hotel raspolaže sa 111 smeštajnih jedinica (kapaciteta do 250 gostiju).Sve sobe imaju kupatilo, terasu, klima uređaje, opremljene su modernim nameštajem, poseduju mini bar, sef, LCD TV i telefon. U okviru hotelskog smeštaja, šest soba je opremljeno za lica sa posebnim potrebama.

Gostima su na raspolaganju dva restorana: pansionski i A la carte restoran. Restoran za pansionske goste sa 300 mesta u redovnoj postavci i 250 mesta u banketskoj, pored raznovrsnih pansionskih obroka, švedskog stola,  pogodan je i za održavanje gala svečanosti u zavisnosti od Vaših zahteva. Pored nacionalnih jela, gostima nudimo  i ostale specijalitete u prijatnom ambijentu. A la carte restoran sa 180 mesta, pored nacionalnih jela gostima  u prijatnom ambijentu nudi i ostale specijalitete.