levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube
baner
baner
baner

"Festival ljubavi" od 2. februara na Trgu slobode u Novom Sadu

Nakon "Novosadskog Winterfesta", kompanije Color Press Grupa i Ninamedia, uz podršku Grada Novog Sada, od 2. februara do 9. marta na centralnom novosadskom trgu organizuju "Festival ljubavi".

“Novi Sad – prestonica ljubavi” glavna je tema “Festivala ljubavi”, koji se organizuje u susret praznicima Dan zaljubljenih, Sveti Trifun i Dan žena. Kako javljaju organizatori, na Trgu slobode biće postavljena jedinstvena konstrukcija od različitog cveća – Flower Wall, na kojoj će parovi moći da okače katanac ljubavi, a isti da kupe u suvenirnici.

Izlagači u drvenim kućicama ponudiće Novosađanima različit program – suvenire, vino, slatkiše, toplu čokoladu, poklone – a centralna bina biće rezervisana za nastupe novosadskih bendova i didžejeva.

Parove koji su se venčali u 2016. godini organizatori pozivaju da im se jave putem mejla nsfestivalljubavi@gmail.com i na taj način se prijave za nagradnu igru "Koliko se poznajemo", koja će biti organizovana 13. februara. Pobednici igre osvojiće putovanje na Kopaonik, a svi prijavljeni parovi će dobiti poklon sponzora manifestacije, kao i zajedničku fotografiju.

Tokom "Festivala ljubavi" posetioci će na panoima imati priliku da vide fotografije novosadskih autora sa temom "Ljubav", kao i slike poznatih Novosađanki u saradnji sa Galerijom Matice srpske, Muzejom Vojvodine, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog i Muzejom grada.

Novosadski vajari i studenti vajarstva predstaviće svoja umetnička dela sa temom "Ljubav". Sva dela biće prodata na aukciji, a novac od prodaje doniran Prihvatilištu za beskućnike u Futogu.

Izvor: mojnovisad.com

http://www.mojnovisad.com