levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Lovefest 2017 - novi nivo zabave!

Izgleda da slogan #NextLevel potpuno priliči ovogodišnjem Heineken Lovefestu, jer će jedanaesto izdanje festivala ljubavi, po najavama organizatora oboriti sve rekorde i preći na novi nivo.

Već prvog dana sve posetioce najveće festivalske bine Fire Stage-a, očekuju čak tri velika svetska hedlajnera, a samo tri nedelje pre početka prvi festivalski dan je gotovo rasprodat. Tako će 3. avgusta festival u Vrnjačkoj Banji otvoriti Loco Dice, Chris Liebing i jedan od omiljenih di-džejeva srpskih klabera Matador.

Osim ove eminentne tehno trojke, na Lovefest Fire stiže i trenutno najtraženiji di-džej na svetu Maceo Plex, kao i Luciano, izvođač koji je svojim talentom i specifičnim zvukom definisao elektronsku muziku današnjice i pomerio granice muzičke industrije. Carl Craig, koji je fanovima Lovefesta poznat po svom legendarnom nastupu iz 2013. godine, imaće priliku da posvedoči kako je festival izgledao pre gotovo pola decenije, a kako izgleda danas uz više od 100.000 posetilaca. Među kultnim svetskim imenima koje će Lovefest Fire Stage ovog leta ugostiti su i Marcel Dettmann, Valentino Kanzyani, Rodrigues Jr., Jay Clarke, Rick Maia, Dejan Milićević, Lea Dobričić, Marko Milosavljević, Kristijan Molnar i mnogi drugi.

Line up za ovogodišnji Live Stage, takozvanu rok binu, je takođe spektakularan. Prvi na listi je Goran Bare sa svojim bendom “Majke”. Kultni hrvatski sastav okupljen u novom ruhu tokom nastupa osim svima poznatih hitova, predstaviće i novi singl. Program će biti prilično "šaren" budući da su potvrđeni i nastupi pank bendova KBO! i Goblini, rege sastava Del Arno Bend i Hornsmen Coyote, bendova Lira Vega, Popečitelji, Ničim Izazvan,Pero Deformero, Obojeni program, Artan Lili i dvojac Ti.

I ovog leta jedna noć rezervisana je za hip-hop, kada će nastupiti Prti Bee Gee, niški sastav Stereo Banana, a po prvi put na Lovefest stižu Smoke Mardeljano, kao i Sajsi MC. Organizatori kao posebno osveženje izdvajaju nastup benda Bekfleš.

Ovogodišnji festival se održava od 03.08. - 05.08. a više informacija možete pronaći na http://www.lovefest.rs