levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Manifestacija „Beogradska zima“ - za uživanje u prazničnim danima

Manifestacija „Beogradska zima“ i ove godine donosi veliki broj interesantnih dešavanja prilogođenih svim uzrastima.

Ovogodišnja manifestacija trajaće do 31.januara 2018. godine, a posetioci će na nekoliko lokacija moći uživati u bogatom programu. Na Trgu republike je „Trg otvorenog srca”, koji  predstavlja centralno mesto, na kojem će se 45 dana održavati brojni vrhunski dečiji, muzički programi, kao i humanitarne akcije. Na trgu ispred Ustanove kulture „Vuk Stefanović Karadžić”, od 1. do 30. decembra 2017. godine, svakodnevno će se igrati srpske narodne bajke namenjene kako deci, tako i odraslima, kao svojevrsni povratak u svet mašte i detinjstva. Na Beogradskom sajmu imaćete priliku da uživate u Future park - Novi koncept, koji će objediniti muzičke, pozorišne, kao i edukativne sadržaje namenjene deci i omladini. Pored živog programa, u okviru parka biće smeštene dečje igraonice i kreativne radionice za decu svih uzrasta, kao i najnovije "adventure" platforme opremljene najnovijim tehonologijama. Na trgu Nikole Pašića već tradicionalno klizalište, koje postaje jedno od prepoznatljivih mesta na kojima su sugrađanima i gostima grada pored klizanja obezbeđeni i dodatni kulturni i zabavni programi.

Na Platou ispred Narodne skupštine 30.decembra biće održani koncerti Van Gogha, Željka Samardžića i Zane, dok ćete za sam doček 31.decembra moći uživati u koncertima Riblje Čorbe, Ace Lukasa i grupe Balkanika. Ukoliko ste ljubitelj klasične muzike i džeza, 31.decembra u Velikoj Sali i holu Sava Centra moći ćete besplatno da uživate u izvođenju kompozicija muzičkih velikana u izvođenju vrhunskih orkestara i istaknutih virtuoza.

Kompletan program manifestacije možete pronaći na: http://www.serbia.travel/vesti/Program-manifestacije-Beogradska-zima-od-01-decembra-2017-do-31-januara-2018-godine.n-6333.523.html