levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Spektakularan doček Nove godine u Novom Sadu

Spektakularan doček Nove godine očekuje nas i u Novom Sadu, i to na čak četiri bine na kojima će nastupati izvođači prilagođeni svačijem muzičkom ukusu. Na ukupno 4 lokacije nastupiće više od 50 izvođača sa raznovrsnim umetničkim programom.

Centralno dešavanje će biti na glavnom novosadskom trgu, gde će nastupati popularni bendovi iz Srbije i regiona, a među njima se izdvajaju Plavi orkestar, Darko Rundek i S.A.R.S.

Trg republike rezervisan je za nastupe bendova i izvođača najrazličitijih žanrova, mesto gde ćete moći uživati uz raznovrstan muzički program - od zvuka tamburica do džez melodija. Pored muzičkog programa ovu lokaciju će još interesantnijom načiniti i nastupi žonglera, animatora i akrobata, a tu će biti i ponuđači gastronomskih specijaliteta kao i lokalni proizvođači piva i pića sa Fruške Gore.

Ni ljubitelji elektronske muzike neće niti razočarani. Na dve bine u Studiju M nastupaće neki od najboljih domaćih i stranih izvođača ove muzike.

Za najmlađe tu je Ledena šuma, bajkovita idila u Dunavskom parku, koja će svojim dnevnim programom deci pružiti uživanje u zimskim radostima.