levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Treći Music Week dovodi najveće zvezde na Kopaonik

Treću godinu zaredom, festival Music Week okuplja najveće regionalne muzičke zvezde, koje će od 8. do 18. marta prirediti nezaboravan provod na omiljenoj zimskoj destinaciji u Srbiji, Kopaoniku.

Nakon što su prošle godine koncerte na Music Week festivalu održali Ceca Ražnatović, Toni Cetinski, Aca Lukas i Tropiko bend, organizatori, kompanija Sky music u saradnji sa MK Mountain Resortom, potrudili su se da i ovog puta opet nadmaše sami sebe i opravdaju poverenje posetilaca.

Predstojeći, treći po redu Music Week festival, 8. marta otvoriće pevač Željko Samardžić, čiji nastup će biti prvi u nizu ovogodišnjih pet koncerata koji će biti održani na Kopaoniku. Već sutradan, 9. marta, publici će se pokloniti Gibonni koji obećava spektakularan provod, dok će 10. marta posetioci imati priliku da uživaju u hitovima Saše Matića. Poslednje dve večeri, 16. i 17. marta, nastupiće Jelena Karleuša, Aco Pejović i Ministarke.

Svi nastupi muzičkih zvezda biće održani u luksuznoj dvorani hotela Grand. Kuriozitet je upravo to što je ovaj jedinstveni prostor hotela Grand, za ovu priliku posebno preuređen i pretvoren u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge u kome su najveće zvezde u bliskom kontaktu sa svojom publikom. Zbog toga je atmosfera sa Music week-a ono što se pamti i prepričava.

Music Week, kao specifičan koncept turizma i zabave, namenjen je svim ljudima koji žive dinamično, tokom dana žele da se odmore, bave sportom i relaksiraju, ali uveče očekuju vrhunsku zabavu.