levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Uskršnji bazar u Pančevu

Manifestacija «Uskršnji bazar» u organizaciji Turističke organizacije grada Pančeva  a u saradnji sa Udruženjem žena «Pančevke-Gornji grad» će se održati u periodu od 29.03.- 04.04.2018.

Svečano otvaranje planirano je za 29.03.2018. u 11:00 časova. Manifestaciju će otvoriti Maja Vitman, gradski menadžer grada Pančeva. Manifestacija će se održavati svaki dan na platou ispred Gradske uprave (Trg kralja Petra I 2-4),  sa početkom u 10:00 časova sve do 18:00 časova osim nedelje o1.04. kada Bazar neće raditi zbog katoličkog Uskrsa.

Događaj je organizovan sa namerom da istakne kulturno-umetničke i privredne potencijale Grada. Pored postavljenih štandova gde će gotova sva udruženja sa teritorije Pančeva («Petefi Šandor», «Đetvan», «Tamaši Aron», «Panonke», «Sveti Trifun» Dolovo, «Dolovke», i brojni drugi izlagači) predstaviti svoju ponudu, ručne radove i zanatske proizvode. Tokom manifestacije, ujedno će biti organizovan bogat kulturno umetnički program koji će svakog dana počinjati u 15:30 časova a na kome će se predstaviti brojni umetnici, horovi i KUD-ovi.