levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Uranak - muzički festival na Srebrnom jezeru!

Proleće, praznik rada, prvi maj, odmor, žurka... rešenje asocijacije je URANAK!

Muzički festival, koji će se i ove godine održati u periodu od 29. aprila do 2. maja, na jednom od najlepših izletišta u Srbiji - SREBRNOM JEZERU. Za 9000 ljudi, koliko će festival ove godine ugostiti, napravljena su tri stage-a: LIVE, URBAN, OPEN AIR ACTION! Za ovaj broj ljudi, osmišljen je kvalitetan muzički program koji će zadovoljiti svačiji ukus.

OPEN AIR ACTION STAGE - trenutno je jedini stage na otvorenom prostoru. U popodnevnim časovima uz zalazak sunca na jezeru možete uživati uz lagane HOUSE ritmove dok se u večernjim časovima ovde reprezentuju pravci R’N’B, HIP-HOP, ROCK, POP.

URBAN STAGE - trenutno je prostor zatvorenog tipa (klub) i predstavlja elektronsku muzičku scenu. Pokriva širok spektar muzičkih pravaca elektronske muzike u kojoj dominiraju EDM i TECHNO žanrovi.

LIVE STAGE - trenutno je prostor zatvorenog tipa (klub) predstavlja popularnu mainstream muziku i kreće u rasponu od POP do narodne muzike.

Povodom jubilarnog petog rođendana obezbedili smo nesvakidašnje krstarenje od Beograda do Uranak festivala. “Uranak na Dunavu” je krstarenje modernim brodom za ograničen broj ljubitelja dobrog zvuka. Polazak je 29. aprila iz Beograda u 12h. Plovidba traje oko 6h nakon koje stižemo na otvaranje festivala na Open air stage. U okviru ove akcije obezbeđena je jednodnevna festivalska ulaznica kao i povratak autobusom do Beograda 30. aprila u jutarnjim časovima.

Više informacija: http://www.uranak.org