levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Hills Up festival - najbolja imena domaće scene i ove godine na Zlatiboru

Jubilarni, peti po redu Hills Up festival i ove godine donosi najbolja imena i na svojevrstan način obeležava jednu epohu na Zlatiboru uz najavu velikih izmena za narednu godinu.

I ove godine tri dana, na dve bine sa novim datumom. Sigurno je da će vrelinu avgustovskih večeri uz mnogo piva začiniti i velikani domaće rok scene u vidu Riblje Čorbe, Kerbera, Partibrejkersa pre svega dok će u okviru ŠUMA stage-a nastupiti velikani ali i mladi talenti sa domaće DJ scene kao što su Ilija Đoković, Andrew Meller, Tebra, Peter Portman, Mene i još mnogi drugi. Oni će svoj zvuk predstaviti publici među zlatiborskim borovima i potruditi se da se zlatiborska svitanja dočekaju uz dobre bitove.

Posetioci mogu koristiti i kamp koji se nalazi u okviru kampa turističke organizacije koji je udaljen svega 300m od festivalskog prostora. Kamp poseduje zajedničku prostoriju za boravak gostiju, recepciju, kuhinju sa pratećom opremom, prostor za pranje veša i održavanje higijene, unutrašnje i spoljašnje tuš kabine, letnjikovac, prostor za odlaganje smeća, uređaj za pražnjenje otpadnih voda, kao i prostor za pranje vozila. U kampu je dostupan telefonski priključak i bežični internet.

Ovogodišnje izdanje festivala održaće se od 9. do 11.avgusta, a više informacija možete dobiti na http://www.hillsup.org