levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Trka Deda Mrazova - radujmo se zimi, praznicima, Božiću i Novoj godini

Trka Deda Mrazova, jedna od najlepših zimskih manifestacija na Paliću ove godine će se održati 9. decembra.

Ova porodična manifestacija slavi zimu, praznike, Božić i Novu godinu. Trka je namenjena za sportiste i rekreativce, za mlade i stare, za pojedince, porodice, škole i radne organizacije tj. za sve koji se raduju Deda Mrazu.

Manifestacija Trka Deda Mrazeva se održava po 15. put i u poslednjih nekoliko godina beleži sve veći broj posetilaca i učesnika – broj učesnika se udvostručuje skoro svake godine. Na prošlogodišnjoj manifesaciji učestvovalo je oko 1700 učesnika.

Start Trke je ispred Velike terase, trči se ili šeta sat vremena, a minimum jedan krug, po kružnoj stazi dužine 1.500 metara. Svi učesnici dobijaju medalju za uspomenu, a uslov učešća je: kostim ili kapa Deda Mraza.

Na manifestaciji će biti i Deda Mraz koji će deliti medalje svim učesnicima. Deca će moći da se slikaju sa njim, pričaju u druže se. Svi posetioci će moći da se okrepe toplim čajem ili kuvanim vinom ali i da se posluže hlebom s mašću. U Velikoj sali Velike terase organizovan je bogat program za decu, sa mnoštvom radionica i likovnom izložbom.