levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Uživanje u čarima zimskog vašara u Etno selu Tiganjica

Naši najmlađi ponovo će imati priliku da uživaju u čarima zimskog vašara u Etno selu Tiganjica. Novi vašar za male trgovce zakazan je za nedelju 23.decembra u 13h.

Ideja ove lepe manifestacije, koja se održava već par godina unazad, je da deci omogući da budu kreativna I svoju kreativnost javno izlože I uživaju u ulozi prodavaca na malim tezgama. Pored prodaje onoga što su klinci napravili osmišljen je I vrlo interesantan program sa mnogo zabavljača, igara a sve se održava u prelepom Etno selu Tiganjica koje krase divni prizori, uređena igrališta I I razne domaće životinje.

Ovogodišnju manifestaciju,kao i prethodnih godina, podržale su i mnoge poznate ličnosti, a animacija će biti organizovana i za mališane koji ne učestvuju u ulozi prodavaca, tako da su svi dobrodošli da uživaju u nezaboravnom vikendu.

Za vreme trajanja dečijeg vašara, na tezgama će se naći proizvodi koji asociraju na božićne i novogodišnje praznike, poput ukusnih specijaliteta koje naše bake rado mese, kao što su kiflice, štrudle ili kolači. Vašar je sjajna prilika da se dokažu i same bake koje vole da štrikaju kape, rukavice, šalove ili bilo šta drugo što mogu da naprave I pomognu svom malom prodavcu. Takođe kreativne mame i tetke, mogu pomoći svojim klincima oko izrade novogodišnjih čestitki, ukrasa, svećica, magneta, teglica, šoljica I drugih novogodišnjih đakonija. U manifestaciju se godinama aktivno uključuju i brojne predškolske ustanove i osnovne škole nižih razreda, kao i brojne humanitarne organizacije iz više gradova Srbije.

Tokom trajanja manifestacije, odobren je popust na celokupan smeštaj kako bi roditelji proveli vikend sa svojim mališanima na najkvalitetniji način.

Kako je sve izgledalo prethodnih godina, možete pogledati putem sledećeg linka: https://www.facebook.com/pg/tiganjica.trofej/photos/?tab=album&album_id=831591873574424