levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Wine Garden - u prelepom ambijentu Botaničke bašte

Wine Garden je nova manifestacija koja će se održati 15. i 16. juna u prelepom ambijentu Botaničke bašte, jednom od najlepših prostora šireg centra grada.

Botanička bašta će po prvi put otvoriti svoja vrata za održavanje jednog ovako atraktivnog događaja. U skladu sa okruženjem i atmosferom koju pruža ova divna zelena oaza, Wine Garden tokom vikenda 15. i 16. juna donosi u srce Beograda karnevalski duh palićkog Vinskog maratona, koncerte, vrhunska vina, probrane sireve, vinske radionice, trke u kotrljanju buradi i još pregršt dobre zabave uz muziku i gastronomske specijalitete.

Vrata Botaničke bašte biće otvorena za sve posetioce od 14 do 22 časa, kada će biti u prilici da uživaju u brojnim i neuobičajenim sadržajima. U centralnom delu bašte biće izložena vrhunska vina, koja će posetioci moći besplatno da degustiraju do 19h. Takođe će se služiti probrani sirevi i drugi ukusni zalogaji, a u toku dana biće organizovane i interesantne vinske radionice, filmske projekcije i još puno zabavnih sadržaja, koji će učiniti da popodneva proteknu u sjajnom raspoloženju i provodu.

Pored dnevnih programa obe večeri biće začinjene i odličnim koncertima koji će se savršeno uklopiti u ambijent i atmosferu.