levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

18. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu

Sajam će biti održan u periodu od 30.marta do 01.aprila 2017. u Hali SC Čair u Nišu.

Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora u Nišu predstavlja, nakon Beogradskog sajma, najperspektivniji sajam iz oblasti turizma u Srbiji. Svake godine u prostoru hale “Čair” svoju ponudu i programe prezentuju brojne turističke destinacije turoperatori i turističke agencije iz Srbije, Grčke, Makedonije, Bugarske i Mađarske; hotelijeri, etno domaćinstva, spa centri i organizatori manifestacija. Specifična orijentacija vezana za promociju aktivnog odmora, kao sve popularnijeg vida turizma, dovodi na sajam i klubove ekstremnih sportova, organizatore aktivnog odmora i avantura u prirodi.

Zahvaljujući dobrom prošlogodišnjem odazivu, prateći događaj i u 2017. godini biće degustacija gastronomskih specijaliteta i vina koji ove godine nosi naziv “Hedonizam i turizam”. Niš je zahvaljujući svom gostoprimstvu, fantastičnoj gastronomskoj ponudi i brojnim događajima uspeo u svojoj turističkoj ponudi da spoji ova dva pojma. Kako to rade ostale turističke destinacije imaćemo priliku da vidimo tokom dvodnevne prezentacije ukusa i mirisa raznih delova Srbije i Balkana.

Na sajmu turizma 2017. očekuje se da Grad Niš još jednom bude mesto okupljanja raznovrsnih učesnika zemlje i regiona, predstavnika turističke privrede koji će prezentovati svoju ponudu, programe i aktivnosti. Ulaz na sajam je slobodan.