levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Beogradski Manifest - najveći porodični festival u regionu

Beogradski Manifest se prethodnih godina pozicionirao kao jedinstvena platforma za promociju manifestacija i turističkih destinacija iz Srbije i regiona.  

Koncept festivala omogućava posetiocima da se kroz zabavan i kvalitetno proveden porodični dan, upoznaju sa mogućnostima koje nudi regionalna turistička ponuda kao i da se na zanimljiv i interaktivni način predstave brendovi partnera manifestacije.

Kreativnim i maštovitim idejama spaja tradiciju i savremeno doba, pružajući zabavu za sve uzraste i obuhvatajući najrazličitija intresovanja. Posetioci pored najzanimljivijih manifestacija i destinacija na jednom mestu mogu učestvovati u raznim aktivacijama partnera festivala ali videti i atraktivne muzičke plesne programe kao i šarene karnevalske povorke. Najmlađi mogu da gledaju pozorišne predstave, nastupe dečjih horova, učestvuju u brojnim kreativnim radionicama i interaktivnim igrama.

Segment festivala posvećen gastronomiji namenjen je svim uživaocima dobrog ukusa. Posetioci će imati priliku da uživaju u tradicionalnoj kuhinji raznih podneblja, razmene recepte sa šampionima gastronomskih manifestacija i upoznaju se sa specijalitetima koje na licu mesta pripremaju majstori kulinarstva iz celog sveta.

Atrakcije, turizam, kultura, lepota, zdravlje, deca, edukacija, performansi, promocije i degustacije kao programski sadržaji festivala, usklađeni su na način da posetiocima omoguće da svoja interesovanja prate šetajući kroz festival iskoristivši na najbolji način svoj dan sa porodicom i prijateljima. Svi sadržaji ovog konceptualno savremenog festivala odvijaće se na nekoj od 4 bine kao i na festivalskim štandovima.

Ovogodišnji festival održaće se od 26.05. – 28.05. a više informacija možete pronaći na http://www.beogradskimanifest.rs