levi baner
desni baner
logo_facebook logo_youtube

Zamena EXIT ulaznica za festivalske narukvice od 02.07. u Novom Sadu

Zamenska mesta za četvorodnevne ili petodnevne ulaznice za EXIT, kupce dodataka za Day 0/The Killers, kao i za kupce EXIT Summer of Love i EXIT Avantura ulaznica radiće već od nedelje, 2. jula, kako bi posetioci festivala izbegli čekanje u redovima za zamenu nultog ili prvog festivalskog dana! Podsećamo da je potrebno da svi kupci gorenavedenih kategorija ulaznica moraju prvobitno da ih zamene za narukvice, dok kupci dnevnih ulaznica na EXIT mogu da uđu isključivo tako što kupljenu ulaznicu donesu na festivalske kapije. Dnevne ulaznice se ne menjaju za narukvice, osim ukoliko su u pitanju dodaci na EXIT ulaznicu za Day 0. Radno vreme zamenskih mesta vaučera za ulaznice je:

CENTAR NOVOG SADA (ispred SNP-a)
nedelja 2. jul, od 18h do 22h
ponedeljak 3. jul, od 18h do 22h
utorak, 4. jul, od 18h  do 22h
sreda, 5. jul, od 16h  do 00h
četvrtak 6. jul, od 16h do 00h

LOVOTURS
ponedeljak, 3. jul, od 10h do 20h
utorak, 4. jul, od 10h do 20h
sreda, 5. jul, od 10h do 03 h
četvrtak 6. jul, od 10h do 03h
petak, 7. jul, od 17h do 03h
subota 8. jul, od 17h do 03h
nedelja  9. jul, od 17h do 03h

KAMP NA ŠTRANDU
utorak 4. jul, od 16h do 00h
sreda, 5. jul, od 16h do 00h
četvrtak 6. jul, od 16h do 00h

*VIP pozivnice moći će da se zamene isključivo na zamenskim mestima kod Lovotursa.

Ove godine uveden je i nulti dan festivala, kad će u sredu, 5. jula na Mejnu nastupiti jedan od najvećih rok bendova našeg vremena The Killers, dok nas na mts Dance Areni iste noći u okviru No Sleep festivala očekuje Jeff Mills u trosatnom setu. Podsećamo da vlasnici četvorodnevnih ulaznica za EXIT nemaju pravo ulaska na Killerse, osim ukoliko ne kupe dodatak za nulti dan, dok svi vlasnici ulaznica za EXIT, bilo dnevnih ili paketa imaju mogućnost slobodnog ulaska na No Sleep festival na mts Dance Areni.

Navedenim izvođačima će se od 5. do 9. jula na binama širom Petrovaradinske tvrđave pridružiti i Liam Gallagher, Years & Years, Rag'n'Bone Man, Jake Bugg, Paul Kalkbrenner, Hardwell, Jason Derulo, Roisin Murphy, Solomun b2b Dixon, The Jesus and Mary Chain, Jamie Jones, Black Coffee, Alan Walker, Lost Frequencies, Red Axes, Noisia, Foreign Beggars, Ellen Allien, Bjarki, Dax J, Princess Nokia i brojni drugi.